П'ятниця, 29 березня 2024

УГКЦ в Тернополі надаватиме духовну підтримку для родин загиблих воїнів

4 лютого у храмі УГКЦ Матері Божої Неустанної Помочі м. Тернополя відбулася зустріч духовно-психологічної підтримки для родин полеглих воїнів міста Тернополя. У заході взяли участь більше двадцяти родин наших захисників. Організатором зустрічі став духівник групи та військовий капелан отець Микола Квич, який відслужив заупокійну Божественну Літургію та Панахиду за полеглими Героями України.

kv 2Після спільної молитви учасники заходу прослухали лекцію про те, як упоратися з надмірною тривогою під час війни. Після духовної науки та спільного обіду учасники поспілкувалися у невимушеній і затишній атмосфері.

Приємні враження залишили діти та молодь, які прийшли привітати із різдвяними святами родини героїв. Завершилася зустріч виконанням колядок та щирими побажаннями.

З благословення правлячого ієрарха кир Василія Семенюка такі зустрічі буде проводити щомісяця, кожної першої суботи, капелан о. Микола Квич (+380687895694) при храмі Матері Божої Неустанної Помочі (бульвар Данила Галицького, 1Б).

kv 1kv 3kv 4kv 5пресслужба архиєпархії