Субота, 20 квітня 2024

УМХ Теребовлі підтримала ЗСУ

"Воїни світла! Воїни Христа" - під таким гаслом цього року спільнота "Українська молодь – Христові» Теребовлі проводила літній християнський табір "Веселі канікули з Богом". Пісні, банси, квести, катехизація були об'єднані темою любові до Бога та України. Саме тому команда аніматорів вирішила зробити щось особливе для наших військових - щось, що змогло б об'єднати усіх учасників табору, аніматорів та священників у спільній справі. Тому намалювали особливу картину не пензликами, а власними долонями, а, відтак, влаштували благодійний аукціон.

photo 2022 09 05 13 40 27Таку добру ініціативу вирішили зробити у останній день табору. Усі, від найменшого до найстаршого на "Веселих канікулах з Богом" мастили свої долоньки фарбою і ставили свій відбиток на великому холсті, цим самим доводячи, що кожна найменша добра справа допомагає нашій перемозі. Картину назвали "Понад усе". Взагалі дітки були дуже захоплені ідеєю зробити щось корисне для наших захисників, тому малювали з особливим трепетом і великою любов'ю.

Аніматори відразу розповіли дітям, що картину планують розіграти на благодійному аукціоні, а усі виручені кошти передати на потреби ЗСУ. Ми поставили собі за мету зібрати 16 тисяч гривень. Спочатку думали, що це буде майже нереально, проте із Божою допомогою ми зібрали навіть трішки більше. Сфотографували картину, створили допис на сторінках нашої спільноти у соціальних мережах, прикріпили посилання, за яким люди могли ділитись благодійними внесками і розпочали нашу благодійну акцію. Після досягнення мети збору (16 тисяч гривень) за допомогою спеціальної програми випадкових чисел ми розіграли картину. Переможцем стала Марія Джугла, донечка якої була наймолодшою учасницею, що залишила свій відбиток на картині.

photo 2022 09 05 13 40 25photo 2022 09 05 13 40 28Аніматори, священники церкви Святого Миколая та небайдужі люди допомагали нам поширювати цю інформацію в Україні та поза її межами.

По запиту військових із 8 батареї 44 окремої артилерійської бригади нам вдалось придбати 2 бензинових генератори (TAGRED та KRAFT&DELE), а ще - акумуляторний шуруповерт DWT.

«Спільнота "Українська молодь - Христові" із міста Теребовля дуже радіє, що така ініціатива знайшла місце у серцях небайдужих людей. Разом вдалось зробити велику справу! Нехай наших захисників оберігає Господь!» - розповідає духівник спільноти о. Петро Мушинський.

photo 2022 09 05 13 40 31повідомив о. Петро Мушинський