Четвер, 18 квітня 2024

Митрополит Василій освятив парафіяльний будинок у с. Курівці

31 липня парафію Вознесіння Господнього с. Курівці (Тернопільський район) відвідав архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк. Візит був приурочений 20-літтю з дня посвяти храму. Під час Божественоі Літургії уся парафіяльна спільнота разом із митрополитом молилися за мир на українській землі та звільнення наших територій від руки загарбника. У своїй проповіді Василій Семенюк закликав усіх людей доброї волі до безперестанної молитви за Україну.

kur 04Після Богослужіння відбувся процесійний похід до парафіяльного будинку, де кир Василій разом із парохом о. Василем Мицем та іншими запрошеними священниками здійснили його освячення. Даний будинок розпочав будувати о. Іван Шкумбатюк для проживання священнослужителя та проведення катехитичних занять з дітьми та молоддю.

Відтак, адміністратор храму Вознесіння Господнього о. Василь Миць подякував усім за молитву, а Тернопільсько-Зборівській архиєпархії - за матеріальну підтримку для будівництва парафіяльного будинку. Також із словами вдячності звернувся до місцевих орендарів, аграріїв, представників влади та усіх парафіян, котрі щоденно протягом багатьох років трудилися для біля будівництва.

kur 06

повідомила Ірина Миць