П'ятниця, 29 березня 2024

У Баворові відбулися "Веселі канікули з Богом" на патріотичну тематику

15-18 червня 2022 року при парафії Різдва Івана Хрестителя с. Баворів Великобірківського деканату проходив денний дитячий табір «Веселі Канікули з Богом». Цього року тут взяли участь понад шість десятків дітей. Щодень разом із парохом о. Василем Брегіном, катехитом Ольгою Кашубою, аніматорами маленькі баворівчани та гості села молилися за мир в Україні та швидке повернення кожного воїна з перемогою.

зображення viber 2022 06 20 12 11 41 702Цікаві ігри, веселі банси, нові знайомства, а, головне, незабутні враження отримали усіх, хто брав активну участь у таборі. Також діти на клич аніматорів намалювали малюнки захисникам України, які згодом буде передано на передову. Тематика цьорічних канікул - патріотична. Тому державні кольори та символи майоріли на плакатах, футболках та гіпсових витворах дітей табору.

А ще, розмістившись на подвір’ї церкви у велике коло, усі разом помолилися вервицю за мир. Дитяча молитва має велику силу, адже вона найщиріша.

- За всі ці дні жодна одна дитина не взяла до рук телефону. Ми сьогодні дякуємо Богу та нашим відважним Збройним силам, що маємо можливість зібратися усім разом та, за багаторічною традицією, провести канікули для дітей, - зауважив парох о. Василь Брегін.

До слова, вже не один рік доброю традицією парафії є такий молитовний збір наймолодших жителів села.

повідомила  Христина Шайнюк