П'ятниця, 19 квітня 2024

Представники Душпастирської ради при Патріаршій курії зустрілися з митрополитом Василією Семенюком

Сьогодні, 29 жовтня, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк провів робочу зустріч з головою Душпастирської ради Патріаршої курії УГКЦ владикою Кеннетом Новаківським, єпископом єпархії Пресвятої родини з осідком у м. Лондон (Великобританія), та його помічниками. У ході зустрічі владика Кеннет та митрополит Василій поділилися своїми думками щодо розвитку УГКЦ.

ken3«У Тернополі ми спершу мали нагоду розповісти владикам Василю та Теодору про стратегічні плани Душпастирської ради, - розповідає голова Патріаршої комісії у справах молоді о. Ростислав Пендюк. - Зі свого боку владики дали свої дуже цікаві думки та запитання, над якими слід подумати. Врешті відбулась дуже цікава зустріч з комісіями Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Учасники зустрічі відразу запропонували цінні ідеї про те, як УГКЦ може результативно дбати про сім'ї впродовж наступних кількох років, адже саме таке завдання перед Церквою поставив Синод єпископів».

Відтак, почесні гості відвідали Зарваницю, де їх гостинно вітав ректор Марійського духовного центру о. Володимир Фірман, який, у свою чергу, розповів про масштабні проекти, які втілюються у Зарваниці.

ken5ken4ken1пресслужба архиєпархії