П'ятниця, 26 квітня 2024

У Козовій відбувся деканальний з’їзд молоді

28 липня, в день празника св. благовірного і рівноапостольного князя Володимира Великого, в Козовій відбувся деканальний з'їзд християнської молоді. Захід відбувся під проводом декана Козівського отця Романа Рокецького та священників деканату. Благословив молодих учасників від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василій Семенюка та передав слова вітання і духовних настанов голова комісії у справах молоді о. Орест Павліський.

kozova 5Традиційно розпочалось усе реєстрацією учасників та Молебнем в соборі святих апостолів Петра і Павла. Згодом відбувся благодійний ярмарок. З усіх парафій Козівського району на продаж привезли випічку, напої та інші смаколики. Усі виручені кошти пожертвують на лікування хворої дитини.

О 19 годині розпочався концерт, у якому взяли участь талановиті діти Козівщини. Під час концертної програми на площі розмістили декілька локацій, а саме: аква-грим, батути, розмальовування гіпсу, риболовля для маленьких, солодка вата, дартс. Також танцювали банси й проводили конкурси з призами. Була фотозона, де молодь мала можливість зробити фото. А ще кожен учасник отримав невеличкий сувенір, значок на згадку.

Незважаючи на погодні умови, організатори не тільки запалили ватру, а ще й танцювати біля неї під дощем і отримали купу яскравих емоцій.

kozova 6kozova 1kozova 2kozova 3kozova 4kozova 7пресслужба архиєпархії

повідомив о. Володимир Наконечний