Субота, 20 квітня 2024

У Зарваниці відбулися річні збори членів кооперативу «Андрей»

13 грудня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася зустріч членів сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Андрей». В часі зборів учасники підбили підсумки діяльності року, який минає, та обговорили плани на майбутнє. Розглядалося питання підвищення якості продукції, забезпечення кормами корів та покращення пасовищ, що сприятиме поліпшенню умов праці.

IMG 8702На зустрічі ректор Марійського духовного центру, ініціатор та натхненник створення СОК «Андрей» о.-мітрат Володимир Фірман та голова кооперативу п. Володимир Вітів запропонували учасникам спілки розширити діяльність, а саме вирощувати новий сорт картоплі та зайнятись птахівництвом.

Збори завершилися приємними подарунками, адже за доброю традицією напередодні дня Святого Миколая усі члени кооперативу отримують смачні та корисні гостинці.

У час пандемії та карантинних обмежень діяльність сільськогосподарських об’єднань та спілок не втрачає своєї актуальності. Навпаки цей вид праці стає популярнішим, дає змогу розвиватись небайдужим людям.

IMG 8691IMG 8682IMG 8713https://zarvanytsya.org/