Понеділок, 29 квітня 2024

Владика Володимир Фірман уділив дияконські свячення у Зарваниці

У неділю, 31 березня,  єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Володимир Фірман очолив Архиєрейську Святу Літургію у храмі Пресвятої Євхаристії Марійського духовного центру «Зарваниця». Преосвященний владика уділив дияконські свячення випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого піддиякону Дмитру Телев’яку.  З архиєреєм співслужили віце-ректор Тернопільської семінарії о. д-р Володимир Ковалковський, духівник о. Богдан Заблоцький, сотрудники Марійського духовного центру о. Андрій Шалай і о. Василій Юр та нововисвячений ієрей о. Максим-Марко Кусік.

img 7221Після молитви владика Володимир привітав усіх священнослужителів, а насамперед новопоставленого диякона з отриманням Божого  дару, новим кроком до Священства. Він відзначим  мужність і довіру Господеві диякона Дмитра, який неодноразово відвідував наших захисників на війні та вирішив і надалі продовжувати капеланське служіння.

На завершення усі присутні словами гімну «Боже Великий, Єдиний…» склали молитву за перемогу України, за наших захисників, полонених та усіх потребуючих.

img 7264zarvanytsya.org