Субота, 27 квітня 2024

"Вікенд з Богом": у Зарваниці тернопільські діти взяли участь в реколекціях

15-16 березня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулися реколекції "Вікенд з Богом" для дітей віком 10-15 років парафії Успіння Пресвятої Богородиці м. Тернопіль.

rab 1

В часі реколекції діти мали можливість послухати чотири духовні науки, помолитися Святу Літургію, інтерактивну вервицю, молитву Тезе та весело провести час у різних іграх, бансах та квестах.

Це була не просто поїздка, але духовна та фізична підготовка дітей до особливого часу - Великого посту.  З благословення пароха ці реколекції відбулися під духовною опікою сотрудника парафії о. Петра Рабського та аніматорів парафії. Провести науки та укласти програму реколекцій допомогли о. Андрій Кицак з аніматорами парафії Пресвятої Трійці села Озерна.

Щиро вдячні усім отцям та працівникам духовного центру за теплий прийом та унікальну можливість реалізувати цей задум у чудотворному місці Зарваниця. Також, особлива вдячність батькам парафії Успіння Пресвятої Богородиці м. Тернопіль за те, що дбають про християнське виховання своїх дітей.

повідомив о. Петро Рабський