Субота, 27 квітня 2024

У Великому Глибочку презентували молодіжний рух "Українська молодь - Христові"

У неділю, 25 лютого, координатор УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Лілія Соха та духівник о. Володимир Наконечний провели презентацію молодіжного патріаршого руху УГКЦ "Українська молодь - Христові" на парафії Різдва Пресвятої Богородиці у селі Великий Глибочок на запрошення отця Олексія Лейбюка, який працює із молоддю.

IMG 2588Розповідали про витоки УМХ в Україні, затвердження нового статуту об'єднання вірних УГКЦ "Українська молодь - Христові" та надання об'єднанню патріаршого статусу, що відбулось 23 липня 2023 року у Львові.

Отець Володимир Наконечний розповів про власний досвід у душпастирстві молоді, виклики, які часто виникають у спільноті та етапи заснування УМХ на парафії, а УМХісти із Теребовлі та Козови поділились, чим для них є участь у спільноті, як змінилось їхнє життя за останні кілька років, а ще - закликали молодь приєднуватись до сім'ї "Української молоді - Христові".

«Сподіваємось, що слова, які ми сіємо, потраплять в добрий ґрунт і проростуть добрими справами та любов'ю молоді до Бога», - наголосила Лілія Соха.

повідомляє Лілія Соха