Субота, 27 квітня 2024

Молодь провела благодійний захід для тернополян, які перебувають на лікуванні

Комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархїі УГКЦ спільно з Тернопільською вищою духовною семінарією ім. Патріарха Йосипа Сліпого, молодіжними спільнотами УГКЦ, медичними капеланами та духівниками 12 лютого провели благодійний захід з нагоди Дня хворого. У рамках інціативи волонтери відвідали людей, які перебувають в лікувальних закладах, геріатричних будинках і дитячих будинках. В такий спосіб з нагоди Всесвітнього дня хворого кожен підтримав людей, які мають різні недуги і перебувають у лікарнях.

li 02За підтримки Тернопільсько-Зборівської архиєпархії було закуплено свіжоспечені булочки. Відтак організатори відвідали І, ІІ, ІІІ міські лікарні, Тернопільську університетську лікарню, онкологічний диспансер, психоневрологічну лікарню, тубдиспансер. А також геріатричний пансіонат, Петриківський дитячий будинок-інтернат, будинок милосердя св. Вероніки, дитячий будинок "Малятко".

Провід комісії у справах молоді щиро дякує спільнотам, які взяли активну участь у заході: "Іскра любові", УМХ, ТУСК "Обнова", "Знамення", молодь св. Альфонса, Марійська дружина церкви св. Архистратига Михаїла.

пресслужба архиєпархії