Понеділок, 29 квітня 2024

Митрополит Василій Семенюк візитував парафії Великих Гаїв

«Витерти сльози та зігріти серця у важкий для кожного українця час»: 5 лютого відбувся візит у Великогаївську громаду архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівськоого УГКЦ Василія Семенюка. Вся парафіяльна спільнота храму Пресвятого Серця Христового та парафія блаженного Якима Сеньківського с. Великі Гаї радо зустрічала владику. Митрополит Василій поблагословив парафіян та очолив у кожному храмі Молебень за мир в Україні у співслужінні декана Великобірківського деканату о. Михайла Піняги, пароха храму о. Володимира Хоми та священнослужителів с. Великі Гаї.

hai 10У своїй проповіді Владика закликав парафіян чисельніше приступати до прийняття Святого Причастя й Таїнства Покаяння та ревно молитися за воїнів, які захищають Україну: «Там, в окопах, далеко від рідної хати, вони потребують нашої молитви. Молімося, щоб якнайскоріше наші сини повернулися додому живі та з перемогою», - сказав архиєпископ Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк.

Брати-семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії імені Йосипа Сліпого колядували та виконали ряд патріотичних пісень.

повідомляє інфоресурс Великогаївської ОТГ