П'ятниця, 26 квітня 2024

Отця Андрія Чернецького відзначили грамотою за капеланське служіння

24 грудня парафія УГКЦ Пресвятого Серця Христового с. Білоскірки, Великобірківського деканату вітала у своєму храмі архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка, який прибув до вірних із душпастирським візитом. Високопреосвященний Василій звершив Молебень до Христа Чоловіколюбця, на якому йому співслужив парох нашого храму о. Андрій Чернецький.

319284422 1108922013104846 5638606656219533083 nУ своїй проповіді архиєпископ наголосив на всеосяжній жертовній любові, якою наповнене Серце Христа Чоловіколюбця і якою ми, приймаючи Ісуса у Святих Тайнах, маємо ділитися зі своїми ближніми, подібно, як це роблять зараз наші відважні воїни-захисники. Владика Василій закликав до посиленої молитви за наших воїнів та за перемогу України над лютим ворогом.

Також митрополит нагородив о. Андрія подячною грамотою за місію капеланського служіння і подякував отцю, який у цей складний час їде на фронт, перебуває там разом із військовими і підтримує їх.

Після Молебню брати-семінаристи представили духовно-патріотичний концерт та своїм мелодійним співом розчулили серця вірних. Тож, сьогодні наш храм по-особливому був наповнений Божою ласкою і благодаттю, яку на собі змогли відчути усі присутні в ньому.

повідомляє інфоресурс парафії