Субота, 20 квітня 2024

У Збаражі відбулися «Веселі канікули з Богом»

З 18 по 23 липня на парафії Христового Воскресіння в місті Збараж проведено табір «Веселі канікули з Богом» на тему «З Богом і Україною в серці». Впродовж шести днів, які були надзвичайно насиченими, діти разом з аніматорами та о. Олексієм Боднарчуком, о. Омеляном Колодчаком молилися за припинення війни та за мир в Україні. Учасники табору співали патріотично-духовні пісні, танцювали банси, грали ігри, активно спілкувалися і проводили час з Богом.

IMG 20220723 112013Семінаристи Максим Колтонюк та Віталій Крищишин проводили змістовні катехизації, які діти слухали з великим захопленням. Усього на таборі взяли участь 162 дітей, яких було поділено на чотири команди: «Невгамовні козачата», «Стефанійчики», «Бандерштат» та «Бандерівці». Кожна з команд прийняла челендж від аніматорів та заспівала пісню «Ісусе Христе Ти моє Життя»

Також діти малювали патріотичні малюнки зі словами підтримки, які за сприянням волонтерів отримають наші воїни. Щира вдячність Богові та ЗСУ за можливість провести табір в нелегкі часи для нашої Батьківщини. Дякуємо усім учасникам, аніматорам та усім, хто долучився до організації та проведення табору.

IMG 20220723 103200

повідомила Іра Польова