Вівторок, 23 квітня 2024

У Підволочиську відбулися «Веселі канікули з Богом»

«Без меж» - саме під таким гаслом відбувся цьогорічні дитячо-юнацький табір «Веселі канікули з Богом», який цими днями проходив у Підволочиську. Збагатитися духовно, ближче пізнати Бога та ближнього, відчути дух побратимства й гордості за свою державу – це головні пріоритети, які стимулювали учасників до активності.

pid 3Щодня діти мали духовну програму. Найперше були учасниками Божественної Літургії, приступали до Святих Таїнств Покаяння та Євхаристії. У програмі табору вже традиційною була щоденна молитва за солдатів та переможний мир. Катехитичні науки допомагали учасникам зрозуміти засади християнської віри, щоб надалі розвивати спільноту церкви.

Програма табору передбачала й розваги. Зокрема аніматори підготували цікаві квести, завдяки яким діти мали змогу краще зрозуміти історію України. У дружній атмосфері учасники канікул подорожували часом: дивилися, як виникають міста в Київській Русі; спостерігали за славними козаками, які переможно поверталися із походів; були свідками величної події – Незалежності нашої держави.

Окрім ігор, відбувалися цікаві майстерки з плетіння браслетів у синьо-жовтих кольорах, діти танцювали банси під музику українських виконавців. «Канікули з Богом – це можливість навчитися радіти життю, цінувати кожну хвилину, прагнути удосконалюватися, бути вдячним за день і спокійне небо над головою, - наголосив о. Василь Павлюк. – Дякуємо Богу та усім людям доброї волі, які нам допомагали, за можливість гарно та з користю провести християнський табір».

пресслужба архиєпархії

повідомив о. Василь Павлюк