Четвер, 25 квітня 2024

Святий Миколай завітав до самотніх літніх людей с. Денисів

16 грудня святий Миколай завітав до самотніх літніх людей, що мешкають у геріатрично-реабілітаційному відділенні села Денисів, Тернопільського району. Благодійну акцію організували спільнота їмостей та священники Козлівського деканату на чолі з о.-деканом Романом Гуком. Активісти зі словами підтримки та подарунками відвідали літніх людей, побажали кожному щедрих духовних дарів від святителя Миколая Чудотворця.

myk 1Отець-декан Роман Гук від імені священників і їмостей Козлівського деканату щиро подякував директору Марії Богданівні Кривокульській і всім працівникам закладу за їхню турботу для мешканців відділення. У свою чергу працівники закладу щиро дякували духовенству Козлівського деканату за відвідини, які принесли присутнім багато радості: «Чудотворець Миколай приніс радість в домівку, де не чути дитячого сміху, а ледве чутно човгання старечих ніг по підлозі».

Слід зауважити, що спільнота їмостей Козлівського деканту у день свого заснування обрала напрямок харитативного служіння і опіку над потребуючими. «Власне такий вияв милосердя для одиноких людей став наче промінь сонця у їхніх самотніх серцях, в яких запанувала радість та дитяча віра в чудеса святого Миколая», - розповідає о. Остап Луців.

myk 2myk 3myk 6myk 4пресслужба архиєпархії