П'ятниця, 29 березня 2024

«Не ми вибрали Христа, але Він нас», - нові обновляни склали присягу

У неділю, 21 листопада, в храмі Всіх святих українського народу УГКЦ, після Служби Божої, яку очолив духівник ТУСК «Обнова» о. Роман Чубара, до товариства Українських студентів католиків «Обнова» вступили четверо нових членів, склавши присягу в день празника Архистратига Михаїла, який є також покровителем молодіжної організації.

sq3Відповідно до присяги обновляни зобов’язались: поглиблювати знання правд віри, вчення Христової церкви, бути вірним УГКЦ в єдності з престолом намісника св. Петра, берегти і реалізувати покликання студента - обновлянина, сумлінно виконувати обов'язки члена нашої спільноти, … особливо серед студентської молоді, своїм життєвим прикладом бути свідком Господа Ісуса й працювати задля мети товариства, а саме - «обновити все в Христі».

sq4У цей день до обновлян із привітальним словом звернулась голова Тернопільського міського осередку ТУСК «Обнова» Соломія Костенко, а за теплими, унікальними історіями, спілкуванням і вітаннями, радість празника та чергової річниці від моменту заснування організації у м. Тернополі, розділили декілька поколінь учасників товариства.

Традиційно, саме в святковий день св. Архистратига Михаїла, вже понад 24 роки у Тернополі християнська молодь «Обнови» спільно бере участь в Святій Літургії під проводом духівника товариства та урочисто приймає нових дійсних членів, відважних юних осіб, що бажають прилучитися до духовного оновлення української нації та попередньо пройшли співбесіду і успішно склали екзамен, підготувавшись таким чином до здійснення просвітницької діяльності в тих середовищах, де вони перебувають.

sq2sq1інформаційна реферантура ТМ ТУСК «Обнова» Зеновій Літинський