П'ятниця, 19 квітня 2024

У Тернополі відкриють дитячий садочок з християнським спрямуванням

Тернопільська міська рада спільно з Тернопільсько-Зборівською архиєпархією УГКЦ невдовзі відкриють ясла-садок №7 «Ангелятко» по вул. Паркова, 12. 29 жовтня 2021 року сесія Міської ради дала згоду на роботу дошкільного освітнього закладу. Садочок є розрахований на 40 місць, буде сформовано 2-3 групи, в тому числі є можливість створити умови для здобуття дошкільної освіти дітьми з особливими освітніми потребами.

sadochok 24Метою створення даного дитячого садочку є виховання дітей згідно з християнськими цінностями, якими живе і проповідує Українська Греко-Католицька Церква.

Ремонтні та реконструкційні роботи почалися у 2020 році. Тернопільсько-Зборівська архиєпархія власними коштами повністю перебудувала дане приміщення, провела капітальний ремонт, утеплила фасади будівлі та забезпечила усю необхідну матеріально-технічну базу згідно державних норм для комфортного перебування дітей.

Керівництво навчального закладу запрошує дітей для розвитку і навчання у дусі християнського віровчення. Для цього потрібно звернутися в управління освіти Тернопільської міської ради за загальною чергою до садочку №7. Однак, батьки дитини мають надати керівництву закладу заяву-згоду, щоб їхня дитина виховувалася на основі християнських цінностей.

пресслужба архиєпархії