П'ятниця, 29 березня 2024

Митрополит Василій Cеменюк освятив парафіяльний дім у селі Цебрів

З ласки Божої, 27 червня,  відбулася пастирська візитація високопреосвященного архиєпископа і митрополита Василія Семенюка на парафію Покрови Пресвятої Богородиці Озернянського деканату Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Чисельна парафіяльна спільнота, діти, молодь радо зустрічали владику Василія і разом молилися Молебень до Серця Христового. Архиєпископ наголосив на важливості Святої Літургії в житті християнина, зауважив, що в Україні триває війна, де гинуть кращі сини українського народу і заохочував до спільної молитви кожну родину.

IMG 5440

Відтак процесійною ходою прибули на освячення парафіяльного будинку. Опісля парафіяни милувалися співом братів семінаристів Тернопільської вищої духовної семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого, концертом духовно-патріотичного характеру.

На завершення митрополит висловив щиру вдячність усім парафіянам за жертовність для будови парафіяльного дому, наголосив, що українців щороку стає щоразу менше, тому дуже важливо, щоб жінки мали відвагу народжувати дітей, поблагословив кожного присутнього. 

Повідомив о. Ігор Тарнавський