Субота, 20 квітня 2024

Спільноті молоді «Агапе» - 3 роки

2 серпня на парафії УГКЦ св. мчч. Бориса і Гліба м-ну «Кутківці» міста Тернополя відбулися урочистості з нагоди святкування третьої річниці від дня створення парафіяльної молодіжної спільноти «Агапе». З цієї нагоди у храмі відбулася Божественна Літургія, а також Чин благословення учасників спільноти.

117114149 324905015555699 6436404925539180919 nБожественну Літургію очолив о. Орест Павлівський, голова Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, який, водночас, є адміністратором Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці у м. Тернополі. Отець Орест голосив гомілію, яка пригадала нашій молоді про важливість їхнього служіння у нашій Церкві. Також отець Орест поблагословив дітей на їхнє подальше служіння у спільноті та уділив благословення всім присутнім на Службі Божій. Парафіянам побажав доброго і щасливого життя в дусі Христових заповідей.

«Сьогоднішня урочиста Служба Божа з нагоди третьої річниці від дня створення молодіжної спільноти «Агапе», є подякою і відзнакою для нашої молоді. Ці урочистості повинні їм пригадати, що наша парафія, наша архиєпархія і вся наша Церква дуже цінує це багатогранне і щедре служіння «агапівців» і всіх молодих людей нашого краю, що люблять нашу Греко-Католицьку Церкву, будують живу спільноту, молитвою та жертовною працею прославляють Христа», - відзначає духовний опікун спільноти о. Андрій Цяпута.

Відтак, отець Корнелій Івашків, настоятель храму, звернувся з духовними словами привітання до молоді. Було згадано багато харизм і служінь, які виконують учасники спільноти «Агапе».

 

прес-служба архиєпархії