П'ятниця, 29 березня 2024

Надійшла чергова допомога від Тернопільсько-Зборівської архиєпархії потерпілим від повені Івано-Франківщини

Відповідаючи на заклик Глави і Отця УГКЦ Блаженнішого Святослава про допомогу потерпілим від повені, благодійний фонд «Карітас Тернопіль» з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка, спільно з управлінням Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ надали гуманітарну допомогу постраждалим від стихійного лиха в Тлумацькому районі, Івано-Франківської області.

rty 09Директор фонду о. Андрій Марчук та працівники «Карітасу Тернопіль» спільно із місцевими священниками доставили потерпілим від паводку у Коломийській єпархії УГКЦ гуманітарний вантаж питної води соціального підприємства «Агроком» та компанії «Євро Вода», одяг, засоби гігієни, йогурти «Молокія», різні продукти.

«Я інвалід III групи. Це лихо практично знищило все моє господарство, починаючи від будинку, закінчуючи садом та городом. Висловлюю щиру подяку владиці Василеві Семенюку та усім священникам. Ваша підтримка у цей скрутний час є для нас дуже важливою», - зазначила п. Марія, жителька села Плебанівка.

Долучилися до доброї справи економ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о.-мітрат Володимир Фірман, провід «Caritas Ukraine», директор молокозаводу «Молокія» Віталій Ковальчук, Сергій Кічула та тернополяни, які пожертвували одяг та продукти харчування.

прес-служба архиєпархії

світлини прес-служба БФ "Карітас"