Понеділок, 29 квітня 2024

Спільнота «Матері в молитві» смт. Козова відзначила 10-тилітній ювілей

26 травня спільнота «Матері в молитві» при парафії святих верховних апостолів Петра і Павла смт. Козова відзначала свій 10-літній ювілей. Урочистості розпочалися із реєстрації учасників – гостей цього святкування. Богослужіння очолив декан – о. Роман Рокецький у співслужінні з адміністратором парафії верховних апостолів Петра і Павла о. Євгеном Бойком та сотрудником о. Володимиром Наконечним, настоятелем церкви Успення Пресвятої Богородиці о. Михайлом Забанджалою.

thumbnail 2Після Молебня до Пресвятої Богородиці священики освятили хоругву цієї парафіяльної спільноти. Духовну науку виголошував декан о. Роман Рокецький. Отець Євген привітав представників спільноти «Матері в молитві» з різних парафій. Діти, учні недільної парафіяльної школи святого  Йосафата, підготували для усіх присутніх святковий концерт.

Керівник парафіяльної спільноти пані Леся Марків провела спільну молитву, привітала гостей і подякувала за участь у ювілейному зібранні. Вітання від керівника єпархіальної спільноти пані Олі Білик передала деканальний керівник пані Оля Хома. Від своїх молитовних осередків зі словами подяки виступали представники сіл Таурів, Будилів, Великий Ходачків, Купчинці, Мала Плавуча.

Під завершення свята матері виконали духовний гімн своєї спільноти, зробили спільне фото у спеціально створеній селфі-зоні, в центрі якої - ікона Матері Божої «Двері Милосердя». На згадку про молитовну зустріч всі її учасники отримали пам’ятні буклети з інформацією про спільноту «Матері в молитві» собору верховних апостолів Петра і Павла.  Завершилося святкування великоднім многоліттям, приємним спілкуванням учасників зібрання та солодким частуванням.

thumbnail 4thumbnail 3thumbnail 7thumbnail 6повідомив о. Володимир Наконечний