Четвер, 25 квітня 2024

Вихованки колегіуму «Знамення» стали членами руху «Справжня любов чекає»

5 травня, у Томину неділю, яка у католицькій церкві є неділею Божого Милосердя, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася особлива подія, вихованки колегіуму для дівчат «Знамення» стали членами молодіжно-мирянського руху «Справжня любов чекає». На даний час вихованки колегіуму є єдиними учасницями руху «Справжня любов чекає» у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії.

IMG 4131До вступу у спільноту дівчат підготувала с. Тадея Нагорняк ЧСВВ. Спочатку колегіантки взяли участь у Божественній Літургії у церкві Пресвятої Євхаристії, під час якої шестеро колегіанток склали молитовну обіцянку дотримуватись чистоти помислів, намірів, почуттів, плекати християнські чесноти. Сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх вручив дівчатам обручки, які засвідчують іхню належність до руху.  Засновниця колегіуму п. Анна Зварич вручала кожній колегіантці білу троянду, яка символізує чистоту.

«Любі дівчатка! Кожен з нас покликаний до святості. Наше тіло, яке є даром Бога-Творця, має у собі подружню ознаку. Незайманість, чистота, цнотливість має велике значення і ціну. І хоч нинішній модерний стиль життя нехтує Євангельські заповіді, залишайтесь справжніми!» - звернулася до колегіанток п. Анна Зварич, засновниця руху «Справжня любов чекає» у колегіумі «Знамення».

IMG 4109IMG 4116zarvanytsya.org