Четвер, 28 березня 2024

У Пронятині готуються до створення першого осередку організації «Українська молодь – Христові»

8 листопада провідники молодіжної християнської організації "Українська молодь - Христові" м. Тернополя відвали 30-у школу мікрорайону Пронятин. У ході візиту, який відбувся на запрошення місцевого священика о. Василя Чамарника та за сприянням дирекції школи, відбулася презентація організації УМХ для учнів 7, 8 і 9 класів.

uj4Духівник УМХ о. Олег Харишин говорив про духовні настанови для молоді Митрополита Андрея Шептицького, заохотив учнів пройти шлях приготування, долучатися до лав УМХівців та під проводом о. Василя формувати місцевий осередок: «У християнській спільноті, коли поруч друзі-однодумці, поставлена мета швидше стає реальністю. Ми сильні, коли разом, ми непереможні, коли з Христом».

Координатор УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Ірина Драгущак на інші УМХівці розповіли про історію, місію, діяльність організації, поділились особистими враженнями, запросили молодь бути вірними Христові, не марнувати юність, а активно служити Богу і Україні.

Отець Василь Чамарник призначив наступну зустріч для всіх зацікавлених в четвер, 15 листопада, о 14:30, в актовому залі школи. Контактний телефон для зацікавлених – 096 4510556.

uj5uj2uj1uj3прес-служба архиєпархії