Субота, 20 квітня 2024

Молодь Тернополя взяла участь у Всеукраїнській прощі до Вишгорода

З благословення Архиєпископа і Митрополита Василія (Семенюка) молодіжна спільнота «Діяння Апостолів» Архикатедрального Собору Тернополя разом зі своїм капеланом отцем Романом Демушем взяли участь у Всеукраїнській прощі до Вишгорода (Київська область), що відбулася 19-20 травня.

d1

Молодь з Тернополя долучилася до пішої колони паломників, які вирушили від Патріаршого Собору Воскресіння Христового та, пройшовши десятки кілометрів, прибули до Собору Вишгородської Богородиці УГКЦ.

Вітаючи усіх паломників, що прибули на прощу, парох Собору Вишгородської Богородиці протоєрей Тарас Валах привітав особливо прочан з Тернопільщини, передавши усім також вітання від Митрополита Василія (Семенюка): «Дякую усім священикам, які разом із своїми парафіянами прибули до Вишгородської Богородиці. Особливо дякую усім прочанам, які прибули із найдальших частин України - Одеси, Львова, Тернополя. Дякую усім Вам і дозвольте з цього місця запросити вас до наступних Марійних паломництв, особливо до Зарваниці», - наголосив о. Тарас.

Молодіжна спільнота «Діяння Апостолів» щиро дякує адміністратору Архикатедри Тернополя о. Оресту Павліському за допомогу для участі молоді у прощі.

d2d3d4d5

повідомив о. Роман Демуш