П'ятниця, 19 квітня 2024

У Козлові молодь показала театралізоване дійство «Таємниця скарбу»

«Бог завжди вислуховує наші молитви і наші прохання. Однак часто так трапляється, що його плани на наше життя набагато грандіозніші, аніж наші мрії», - такими словами завершилася театралізована містерія, яку 25 березня показали глядачам вихованці Марійської та Вівтарної дружин парафії УГКЦ Вознесіння Господнього смт. Козлів.

u1

Такі заходи в часі Великого Посту у смт. Козлів стали доброю традицією, адже діти самі замислюються над певними моральними питаннями і іншим допомагають замислитися на сенсом свого життя. Взявши за основу оповідання Бруно Ферреро «Таємниця скарбу», організатори перенесли його в українські реалії: війна, вибір та мрія.

Організатором заходу, який зібрав повний зал місцевих мешканців, став декан Козлівський о. Роман Гук, який також є духівником молоді. Батьки дітей власноруч підготували костюми. Сприяли організації вокальна студія Ігоря Ратуша під музичний акомпанемент Володимира Гбура, директор будинку культури Надія Процик, аніматор Марійської дружини Ольга Бучинська.

{youtube}iu-VPWulkXE{/youtube}

u3u4u2

повідомила Мар’яна Кацан