П'ятниця, 29 березня 2024

Зарваницька ікона Матері Божої перебувала у Збаражі

З 17 по 22 березня у церкві Христового Воскресіння м. Збараж перебувала чудотворна ікона Матері Божої Зарваницької. Зустрічали Зарваницьку ікону віршами і піснями найменші дітки Марійської дружини, священики деканату, спільноти храму і велика кількість парафіян.

l1

Протягом цих днів до Матері Божої приходило багато людей зі своїми проханнями і вдячністю. Щоденно в храмі служилася дев’ятниця до Зарваницької Божої Матері. Від ранку до вечора всі бажаючі мали нагоду приступити до Святої Сповіді. Глибоко запали в душу всім вірним трьохденні Великопосні реколекційні науки, які виголосив синкел у справах духовенства Тернопільсько-Зборіської архиєпархії УГКЦ отець-мітрат Павло Репела. Доступно для всіх він розважав про покору, покаяння і добрі діла.

В неділю біля Зарваницької ікони мали розважання діти Марійської дружини. Вони прославляли Пресвяту Богородицю піснями, віршами, молитвою на вервиці. Кожного біля Чудотворної ікони молилися почергово учні і вчителі загальноосвітніх шкіл, школи-інтернату, медики, Матері в молитві, Братство Матері Божої Неустанної Помочі, районна організація «Союзу українок», парафіяни сіл Зарудечка і Малого Глибочка, міста Ланівці разом зі своїм парохом отцем Мироном Бречком.

По декілька разів на день духовні отці нашого храму отець Олексій Боднарчук і отець Омелян Колодчак відправляли Молебень до Богородиці, давали духовні науки для присутніх в храмі. В четвер зранку після Божественної Літургії був відправлений Молебень за недужих, молитви на оздоровлення, мирування, освячення води. Під вечір цього дня Чудотворна ікона вирушила до храму Петра і Павла м. Збараж.

l2l3l4l5повідомила Надія Тхір