Четвер, 25 квітня 2024

Пароху с. Конюхи виповнилося 50 років

14 березня настоятель храму УГКЦ Успення Пресвятої Богородиці с. Конюхи (Козівський район) отець Василь Вуйцік відзначив 50-літтій ювілей від дня народження та 14-ліття ієрейських свячень. З цією нагоди у неділю, 18 березня, на урочисту Божественну Літургію прибув декан Козівський о. Роман Рокецький, який очолив Богослужіння спільно з о. Євгеном Бойком, о. Борисом Новосадом та о. Василем Савківим, а відтак привітав ювіляра.

cq1

Після звершення Літургії отець Роман звернувся до о. Василя Вуйціка із привітальним словом. Отець-декан відзначив ревність служіння та дякував за достойний приклад Священства. Відтак зачитав та вручив привітальну грамоту від Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка).

З ювілеєм отця Василя привітали також члени церковного братства та економічної ради, які, бажаючи йому здоров'я і благополуччя, дякували за молитовну підтримку і духовну опіку. Не забули і про ювіляра учасники церковного хору, спільнота «Матері в молитві», братство «Матері Божої Неустанної Помочі», члени Марійської дружини, які подякували йому за духовні настанови і батьківську турботу.

cq2

прес-служба архиєпархії