П'ятниця, 19 квітня 2024

У Великій Березовиці прощалися з колядою

11 лютого на парафії УГКЦ Вознесіння Господнього, що у смт. Велика Березовиця (Тернопільський район) відбулося свято прощання з колядою. Атмосфера, що панувала на святі, була домашня і по-особливому натхненна. Під куполом лунали колядки у виконанні церковного хору, дуету дівчат з парафії св. Володимира Великого (мікрорайон "Кемпінг"), жіночого ансамблю, дитячого квартету родини Брона, молодіжного хору «Вознесіння», народного хору та о. Василя Брони, настоятеля храму.

untitled 9348

До уваги всіх присутніх був представлений вертеп, у виконанні дітей з с. Гиновичі (Бережанського району). Через уста цих дітей до кожного линули слова, які зворушували серця. Родзинкою свята був виступ Ірини Музики (солістки гурту «Фіра») та Сергія Степаніва. Разом з ними під джазову обробку колядок співали всі: і великі, і малі.

Боже благословення уділили всім присутнім о. Михайло та о. Василь. І як буває на домашніх посиденьках, свято закінчилось частуванням: узваром, пампушками та всякими смаколиками, що були вміло представлені компанією Rustic Land. Все було, як у великій і дружній сім’ї. А найважливішим було те, що кожен своїм талантом прийшов у цей день прославити Бога.

untitled 9334untitled 9325untitled 9260

повідомила Марія Крамар