Четвер, 25 квітня 2024

У Великоглибочанському та Залозецькому деканатах відбувся брейн-ринг на тему «Чеснота чи гріх»

21 жовтня у Великоглибочанському деканаті відбулися змагання у інтелектуальній грі брейн-ринг на тему «Чеснота чи гріх». Учасники від парафій деканату прибули у село Великі Гаї, щоб показати свої знання. Кожна група дітей намагалася як найбільше дати правильну відповідь, щоб пройти у митрополичий тур змагань.

b7

Отець Орест Каспрук, який є відповідальним за катехизацію в деканаті, представив правила проведення гри і разом з іншими священиками контролювали її перебіг. Відтак слово мав отець-декан Роман Гриджук, який наголосив, що не всі можуть виграти, але всі можуть навчитися розпізнавати де чеснота, а де гріх.

Цього дня, як повідомляє о. Олег Кожушко, подібний захід відбувся у загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с. Мшанця. Учасниками гри були учні із шкіл, села яких належать до Залозецького деканату.

Школярі змагалися у двох вікових групах (старша, молодша). У процесі гри діти проявили свої знання та ерудицію у знанні Святого Письма, житті та діяльності Патріарха Йосифа Сліпого та свяченномученника Йосафата Кунцевича. Перше місце в цих змаганнях отримали діти із смт. Залізці.

b5b6b4

прес-служба архиєпархії