Четвер, 25 квітня 2024

Відбувся з’їзд молоді Козлівського деканату

9 липня у с. Таурів Козлівського деканату відбувся щорічний з’їзд дітей та молоді. Організаторами заходу виступили священики на чолі з деканом Козлівським отцем Романом Гуком. Привітав учасників від імені Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) голова комісії у справах молоді о. Орест Павліський.

1x

На початку у храмі відбувся Молебень до Пресвятої Богородиці, далі молитва за мир в Україні «Боже великий єдиний». Далі були представлені мистецькі твори дитячих та юнацьких колективів, а також сольні номера від дітей із різних парафій деканату.

«Діти старанно готувалися та гарно представили свої номери, - розповідає о. Остап Луців. - В організації з’їзду активно допомагали працівники сільського будинку культури».

Після виступів для всіх гостей свята о. Володимир Пєцух та парафіяни с. Таурів організували солодкий стіл, а за участю катехита та аніматорів парафії відбулися різноманітні конкурси та забави, провели для дітей квест-ігри, танцювальні банси, співали патріотичні пісні. Під вечір запалили ватру, біля якої гуртувалися діти і молодь, які прославляли Господа у релігійних піснях.

Насамкінець о. декан Роман Гук та о. Володимир Пєцух подякували кожному за старанну організацію з’їзду.

3x4x

повідомив о. Остап Луців