П'ятниця, 19 квітня 2024

«Матерям в молитві» с. Петриків – 10 років

Спільнота «Матері в молитві», що зорганізована при церкві Всіх святих українського народу с. Петриків (Тернопільський район), цими днями відзначила десятилітній ювілей.

20170211 130319

На молитовне зібрання з’їхалися численні гості й запрошені: всечесний отець Василь Чамарник, який є духівником спільнот «Матері в молитві» Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, п. Оля Білик – незмінний координатор і натхненник подібних зібрань, а також матері з ближніх сіл і м. Тернополя.

Священики о. Віктор Здеб і о. Василь Чамарник відслужили Божественну Літургію та Молебень до Пресвятої Богородиці.

З духовним словом звернувся отець Василь. Священик наголосив на силі молитви кожної людини: «Молитва важлива вона перед лицем Господа, а Божа Мати постійно закликає нас молитися, адже спільна молитва зростає у багато разів і спроможна творити справжні чудеса».

Спільнота «Матері в молитві» – це ті, кого полюбила Божа Мати, чиї молитви і благання милі їй, бо розділяють її велику тривогу і біль за долю цього світу, допомагають нести непростий Богородичний Хрест.

У подячному слові Г. Сорока, що очолює петриківську спільноту, сказала: «Кожна наша молитва робить нас стійкішими і щасливішими, але 10 років молитовного єднання засвідчують, що наша молитва отримує таку силу і міць, які спроможні творити навіть неможливе»…

Зустріч завершилася частунками і спільною молитвою.

 

прес-служба архиєпархії

повідомив о. Віктор Здеб