П'ятниця, 19 квітня 2024

У колегіумі «Знамення» відбувся День подяки

Уже традиційно навчальний рік у колегіумі "Знамення", який діє у с. Зарваниця (Теребовлянщина), завершується Днем подяки. Цьогорічне свято покликало у стіни навчального закладу не лише випускниць, а й їхніх батьків, рідних, друзів, аби спільно подякувати Богу за ці два роки перебування у Зарваниці.

fq1

Урочисте святкування розпочалося Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Владика Теодор (Мартинюк), єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський, у співслужінні духовних провідників колегіуму о. Зіновія Пахолка та о. Петра Пастуха. У проповіді єпископ-помічник підкреслив важливість слухання Слова Божого та життя у ньому, адже це - істина, пізнавши яку, станемо вільними.

Хвилююча і трепетна мить - вручення атестатів - для колегіанток запам’ятається і благословенням Владики Теодора кожній із них особисто.

Після Божественної Літургії свято продовжилося урочистою частиною - зверненням до випускниць директора, а тепер - заступника начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА п. Ганни Зварич, батьків колегіанток - п. Володимира Тимчишина та п. Наталії Халупняк, голови ОТГ, класного керівника випускниць п. Надії Мельник, а також їхніх менших подруг - десятикласниць; врученням нагород, похвальних листів, грамот, подяк батькам кожної одинадцятикласниці.

fq2

Тепла і родинна атмосфера колегіуму "Знамення", якої вже востаннє торкнулися серцем випускниці, сльози радості, вдячність, а разом із тим - смуток та щем від прощання із рідним закладом, але й віра у добре майбутнє, благословенне Богом, прагнення втілити у житті християнські ідеали - усе поєдналося у цьому святі.

Подячний молебень до Пресвятої Богородиці у каплиці св. Анни біля цілющого Зарваницького джерела став завершальним акордом у нашому Дні подяки.

fq3fq4fq5fq6

повідомила Любов Білінська