Четвер, 28 березня 2024

Греко-католицькі священики виставили Плащаницю у зоні АТО та доставили «паски, спечені з любов’ю»

У Страсний тиждень Великого Посту о. Володимир Фірман, о. Володимир Топоровський, о. Тарас Хом’юк, о. Ігор Топоровський та семінарист Тернопільської духовної семінарії Тарас Зрайчик перебувають у зоні АТО з передвеликодньою духовною місією. Священики привезли різного роду допомогу, сповідають бійців, проводять духовні розмови та правлять Богослужіння Страсного тижня.

tr 5

Сьогодні, 29 квітня, у Страсну п’ятницю, о. Володимир Фірман та о. Володимир Топоровський, священики Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, виставили Плащаницю у місці дислокації 24 бригади з Новояворівська та батальйону «Тернопіль». Отець Тарас Хом’юк та о. Ігор Топоровський, які є священиками Кам’янець-Подільської єпархії, вже відвідали військових поблизу с. Побєда та с. Співаківка.

Священики передали бійцям паски, які спекли для них дівчата зі спільноти «Знамення». Дівчата, аби підтримати бійців на дусі, підписали упаковку «паски, спечені з любов’ю». Також військові отримали велику кількість вареників, різних продуктів, форму тощо.

tr 3

tr 6tr 7tr 8tr 9tr 2tr 1

1qe

2qes3qe4qe5qe

прес-служба архиєпархії