П'ятниця, 19 квітня 2024

Владика Теодор (Мартинюк) відвідав благодійний фонд "Карітас"

14 березня відбулися загальні щомісячні збори працівників Тернопільского благодійного фонду "Карітас". У засіданні взяв участь Владика Теодор (Мартинюк), Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський, який у перший день Великого Посту звернувся до присутніх із духовними настановами та уділив благословення.

DSC 0657

Єпископ у духовному слові говорив про незамінне у всі віки милосердя. Основою настановлення Владики Теодора була євангельська притча про блудного сина. Архиєрей акцентував увагу присутніх на невичерпному милосердю батька, котре спасло блудного сина та є прообразом безмежного Божого милосердя до грішних людей.

Як підсумок до всього сказаного прозвучав заклик Владики добре і ревно служити для всіх потребуючих допомоги. Як і говориться в Святому Письмі:"Служіть один одному, кожен тим даром, якого отримав..."(1 Петра 4:10). Після цього координатори всіх  проектів «Карітасу» розповіли про працю у своїх напрямках: яку роботу було проведено, чого вдалося досягнути, а також поділилися планами на найближче майбутнє.

Вкінці директор «Карітасу» о. Андрій Марчук від імені всіх присутніх висловив вдячність Владиці Теодору за візит та запросив оглянути приміщення фонду для того, щоб у більш широкому обсязі розкрити різносторонні аспекти діяльності спільноти.

 

повідомили у БФ «Карітас»