Субота, 20 квітня 2024

У Будилові вірні пожертвували «24 години для Господа»

13-14 березня у храмі УГКЦ с. Будилів відбулися чування "24 години для Господа", метою яких була молитва за мир в Україні та пізнання Божого Милосердя. Захід провели з благословення настоятеля храму о. Андрія Гураля та з нагоди Року Божого Милосердя, яким в УГКЦ проголосили 2016 рік.

IMG 2600

Контингент учасників чувань був різновіковим — від дітей та молоді до людей старшого віку. Розпочалися чування о 19.00 Молебнем до Христа Милосердного. Відтак молодь провела Хресну дорогу за мир в Україні. Також присутні молилися вервиці для дітей, до Божого Милосердя, Вервиця з розважаннями, вервиця до Матері Божої Неустанної помочі.

Отець Андрій Гураль очолив Акафіст до Страстей, адорацію до Євхаристійного Ісуса. Цілу ніч учасники чувань молилися і співали страсні пісні, благаючи у Господа духовного очищення, миру і злагоди.

У чуваннях взяли участь парафіяльна спільнота «Матері в молитві», братство «Матері Божої Неустанної помочі», які творили спільну молитву вночі і у обідню пору наступного дня. Активними учасниками були Марійська і Вівтарна дружини. У рамках чувань також було запропоновано перегляд фільму «Мати Тереза», після якого парафіяни ділилися враженнями.

14 березня, об 11.00, відбулася Літургія напередосвячених дарів, Молебен до Христа Чоловіколюбця, а перед цим парафіяни мали можливість приступити до Святої Тайни Покаяння. Завершилися чування Великим Повечір’ям з каноном Андрея Критського.

Під час чувань настоятель храму о. Андрій Гураль провів духовні науки про Боже Милосердя та любов до ближнього.

IMG 2616IMG 2584

повідомила Світлана Лісовська