Четвер, 25 квітня 2024

У Зборові відбулися реколекції, приурочені Року Божого Милосердя

З 11 по 13 березня у Прокатедральному Соборі Преображення Господнього м. Зборів відбулись триденні реколекції, приурочені року Божого Милосердя. Під час духовних вправ вірні користали з присутності мощей святого священомученика Йосафата Архиєпископа Полоцького, молитов на оздоровлення, Сповіді, а також з Божого Слова, яким щедро ділився отець-реколектант Василь Баглей.

P3120539

Проповідник, який входить до числа місіонерів Божого Милосеря Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, своїм духовним словом ввів людей у благодатний час Великого Посту.

Впродовж реколекцій храм цілоденно залишався відчиненим, тому поклонитись святим мощам змогли не тільки парафіяни Прокатедрального Собору, але й вірні з інших парафій міста та навколишніх сіл, які прибували приватно та організованими групами з своїми наставниками.

Настоятель храму о. Віталій Вовк зазначив: «Щиро радіємо з цієї унікальної нагоди наново запізнати Боже Милосердя через ці дні духовної віднови. Висловлюємо велику вдячність отцеві Василеві за присвячений час для нашої парафії та зичимо натхнення Духа Святого на подальше служіння».

P3130579

повідомив о. Віталій Вовк