Четвер, 18 квітня 2024

Митрополит Василій благословив для воїнів АТО спортивний інвентар

12 комплектів футбольної форми та три м’ячі фундація зірок світового футболу «Діти» за сприяння міської ради та Тернопільсько-Зборівської архиєпархії підготували для передачі 131 окремому батальйону в зону АТО. Благословив спортивний інвентар Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) 18 лютого у приміщенні Курії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

WP005

Спортивний інвентар, відтак, відправлять на Схід. Про це повідомляє інформагенція «Терен».

Така акція проводиться вперше, але організатори запевняють, що не востаннє. Приводом до такого подарунку військовим стало прохання одного з капеланів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, який також співпрацює з фундацією «Діти».

"Воїни з 131 бригади попросили для реабілітації після бою інвентар, щоб пограти футбол з іншими бригадами. Тому ми купили форму, яку після благословення відправимо в зону АТО", - розповів президент Фундації зірок світового футболу «Діти» Ярослав Нестерович.

Архиєпископ і Митрополит Василій зазначив: "Я думаю, то буде дуже корисно, що після бою вони будуть займатися спортом, грати футбол. Це піднесе їх духовний настрій, дасть їм більше енергії, сили і завзяття йти боронити Україну".

WP006