Субота, 27 квітня 2024

У Тернополі в парку Шевченка відбулося свято християнської молоді

C7В суботу, 26 вересня, у Тернополі в парку Шевченка вперше відбулося свято християнської молоді. У заході взяли участь голова Патріаршої комісії УГКЦ у справах молоді о. Ростислав Пендюк, священики парафії УГКЦ Тернополя й околиць та представники молодіжних спільнот.

Під відкритим небом ополудні отці служили Божественну Літургію та сповідали молодих людей. Відтак відбулоя вручення нагород воїнам української армії, які повернулися із зони АТО.

Далі присутні взяли участь у різних майстер-класах, цікавих та пізнавальних лекціях від о. Ігоря Махніцького та капелана АТО о. Андрія Зелінського. Організатори підготували для охочих банси, рухливі ігри, катання на катамаранах та байдарках, екстрім-переправи тощо.

Також на співочій сцені парку молодь представляла свої концертні номери та спільноти. Ввечері, у парку Шевченка звучала жива українська музика. Виступали різні гурти.

Організаторами виступила комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, Тернопільська міська рада та облдержадміністрація.

прес-служба архиєпархії