Четвер, 25 квітня 2024

У Тернопільській семінарії обговорили як вдосконалити навчальний процес

16 вересня у Тернопільські духовній семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого відбулась зустріч викладацького складу семінарії, яку очолив ректор о. Іван Римар. Метою засідання стало вдосконалення навчального процесу і засад виховання.

Традиційно, зустріч розпочалась із спільної молитви, після якої отець ректор наголосив на необхідності вдосконалення програми семінарійного інтелектуального виховання і водночас духовної формації. «Така база дозволить семінаристам потім гідно доносити до людей Христа… Кожна праця повинна бути виконана якісно і що ми не повинні зупинятися у своєму розвитку, а прагнути досконалості».

В ході педради префект семінарії о. Євген Кобильник від імені Митрополита Василія (Семенюка) подякував викладачам за їх служіння на викладацькій ниві та наголосив на тому, щоб вони були сумлінними у своїй викладацькій діяльності, відноситись до братів із батьківським розумінням, старалися бути добрим прикладом для семінаристів. Також побажав Божого благословення на цей навчальний рік.

 

www.tvds.org.ua