Вівторок, 16 квітня 2024

Священики благословили поле та техніку благодійного фонду «Карітас» перед збором урожаю

Щороку збір врожаю на підсобному господарстві Тернопільського благодійного фонду «Карітас» розпочинається із молитви-благословення. 21 серпня директор фонду о. Андрій Марчук, його заступник о. Роман Загородний та о.-митрат Андрій Іван Говера відправили Молебень за добрий збір урожаю. Згодом священики благословили поля, техніку та працівників, які задіяні в сільськогосподарських роботах.

«Ми молилися за те, щоби Бог благословив щедрими плодами тих людей, які знаходяться на сьогоднішній день у складних життєвих обставинах, - зазначає о. Андрій Марчук, - а це тисячі користувачів Тернопільського благодійного фонду «Карітас». Саме для задоволення їхніх потреб трудяться робітники «Підсобного господарства» вже не один рік».

На закінчення молитви отец Андрій звернувся із подячним словом: «Дякуємо Богу за родючі землі та за добрий врожай на цій землі. Ми щоденно молимося в каплиці нашого благодійному фонду за всіх тих людей, які працюють на цьому полі. Завдяки вашим зусиллям ми можемо допомагати багатьом потребуючим людям».

прес-служба архиєпархії