Четвер, 25 квітня 2024

Четверта всецерковна проща «Дорогою зцілення» відбудеться 25 квітня

za-tverezist-okСаме цього дня особи, які мають алкогольну залежність, члени їхніх родин, учасники руху тверезості, родичі військових ітимуть до Унівської Святоуспенської лаври та молитимуться за утвердження в чесноті тверезості українського народу.

Прощу оргіназовує рух УГКЦ «За тверезість життя». Організатори запрошують усіх небайдужих прийти і молитися за подолання в Україні алкоголізму, наркоманії, залежності від азартних ігор. Захід є загальноукраїнським. Цього року прощу очолить владика Тарас Сеньків, єпарх Стрийський.

Програма прощі:

  1. 11. 00 – Свята Літургія;
  2. 13.30 – Чин малого освячення води; – благословення свяченою водою; – перенесення ікони «Невичерпна Чаша» до храму; – Панахида на місці поховання Митрополита Михайла Левицького; – мируванння в храмі.

Далі: перерва на обід; спілкування в групах (тривалістю до 2-х годин) за потребою: залежні, рідні та близькі залежних, молодь; складання присяги та запис в Золоту книгу тверезості; Молебень до Пресвятої Богородиці перед іконою «Невичерпна Чаша».

Для працівників ЗМІ буде можливість особистого спілкування з відповідальним за розвиток і координацію Руху «За тверезість життя» в УГКЦ.

За довідками звертатись до секретаря-референта руху «За тверезість життя» Комадовської Валентини, моб. тел.: 0985529513.