П'ятниця, 19 квітня 2024

Священикам Тернопільсько-Зборівської архиєпархії розкажуть про пасторальне планування

23 жовтня відбудеться робоча зустріч 264 священиків Тернопільщини на тему впровадження стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року “Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом”. Відповідальний за реалізацію стратегії о. Андрій Романків представить та обговорить з душпастирями основні елементи пасторального планування та наголосить на важливості у церковній спільноті єдності духа у реалізації стратегії.

IMG 8784«Стратегічна візія допомагає формувати єдність духа в структурах УГКЦ, - зазначає о. Андрій Романків. – Вибравши «живу парафію», як орієнтир, до якого рухається уся Церква, ми обговоримо яким чином пасторальне планування може нам послужити у реалізації живої співвідповідальної душпастирської діяльності на кожній парафії». Священик зазначає, що будуть проаналізовані також чинники, які перешкоджають реалізації стратегії.

За словами о. Романківа, у Тернопільсько-Зборівській архиєпархїі розпочалися приготування до Архиєпархіального Собору на тему “Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом”. Духовенство та вірні архиєпархії зберуться 11 жовтня 2014 року відповідно до рішення Синоду Єпископів УГКЦ.

 

прес-служба архиєпархії