П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

"Веселі канікули з Богом" об'єднали дітей із 5 сіл Зборівщини

3 18 по 24 липня у селі Серетець, Зборівського району, Тернопільської області при парафії Всіх святих українського народу відбувся літній катихетичний, відпочинковий табір для дітей «Веселі Канікули з Богом». В ньому взяли участь понад 175 дітей із сіл Загір’я, Серетець, Підберізці, Чорний Ліс та Панасівки.

veseli kanikul

Тематика табору була співзвучна із Роком Божого Милосердя, котрий зараз святкує вся Католицька Церква. Брати семінаристи, аніматори та священики о. Михайло Підгородецький, о. Андрій Олійников, о. Михайло Придатко розповідали дітям про діла милосердя для душі та для тіла, одночасно закликаючи всіх бути люблячими та милосердними один до одного.

Впродовж усього табору діти мали можливість вивчати та танцювати нові банси, ігри, пісні та слухати катехизаційні науки, тим самим проводячи своє дозвілля в радості та без гріха, а також кожного дня спільнотно молитися Святу Літургію, приступати до Сповіді та Святого Причастя.

На завершення «Веселих канікул» всіма учасниками табору був організований святковий виступ, де діти мали змогу продемонструвати свої таланти. Також всі присутні були запрошені до солодкого столу.

 

повідомив о. Андрій Олійников

 

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop