П'ятниця, 29 березня 2024

Новини

У благодійному фонді "Карітас" готували дітей до самостійного життя

Напередодні Дня захисту дітей спільно з організацією «Майбутнє сиріт» та проектом «Мобільна робота з молоддю» Тернопільського благодійного фонду «Карітас» проведено заключний семінар «На порозі самостійного життя».

DSC 0312

Близько 30 осіб із інтернатних закладів Тернопілля мали можливість пригадати вивчені теми тренінгів, які проходили з 2 квітня по 22 травня, спробувати свої сили у різних інтерактивних іграх, квестах, загалом - перевірити свою готовність до вступу у самостійне життя, закріпивши свої знання з таких тем «Освіта та працевлаштування», «Навички побудови відносин, ефективний спосіб вирішення конфліктів, толерантне ставлення», «Культура особистості», «Практичні життєві навички».

Працівники проекту «Мобільна робота з молоддю» розпрацювали та провели квест. Дана гра включала в себе розмаїті завдання, вони містили теми із попередньо пройдених тренінгів, а також випускники долали різноманітні спортивно-розважальні перешкоди та з отриманого набору продуктів самостійно приготували страву. Кожна команда після закінчення всіх станцій одержала допоміжні знаряддя для пошуку скарбу, а саме: компас, лопату, металошукач, ключі від скрині. Командам давалося право вибору шукати скарб, об’єднавшись в одну велику команду, або ж самотужки.

«Підтримка вихованців інтернатних закладів на початку їхнього самостійного життя є важливою складовою соціального супроводу, - повідомляють працівники фонду «Карітас». - Та найголовніше завдання вбачаємо в тому, щоби допомогти їм віднайти та розвинути власний потенціал для подальшої успішної самореалізації».

DSC 0314DSC 0329

повідомляє прес-служба БФ «Карітас»

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop