П'ятниця, 29 березня 2024

Новини

У Козлівському деканаті відбувся молодіжний брейн-ринг

11 листопада у селі Городище Козлівського деканату відбулася християнська інтелектуальна гра для молоді брейн-ринг під назвою "Милосердні як Отець". Захід проводиться з ініціативи Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ з нагоди Року Божого Милосердя, яким в УГКЦ проголосили 2016 рік. Переможці візьмуть участь у змагання на архиєпархіальному рівні.

3

Організаторами заходу виступили священики Козлівського деканату на чолі з о.-деканом Романом Гуком. Гра проходила в приміщенні місцевої школи.

Перед початком гри учасників привітали місцевий парох отець Богдан Зінченко та декан Козлівського декенату о. Роман Гук, які спільно з усіма священиками деканату та катехитами відкрили змаганння спільною молитвою та побажали дітям успіхів.

Голова Катехитичної комісії деканату отець Роман Коцур пояснив присутнім правила гри, а отець Остап Луців провадив змагання, які проходили у двох вікових категоріях: молодша (10-13 років) та старша (14-17 років).

Оцінювали знання дітей компетентні члени журі, у склад якого входили: о.-декан Роман Гук, о. Ігор Демчук та о. Роман Коцур. Тематика гри базувалася на книзі «Милосердні як Отець».

В інтелектуальних двобоях зустрічалися такі команди: «Діти Милосердя» і «Доброчинці», «Світлячки» і «Друзі Ісуса», «Благовість» і «Сівачі Добра», «Чуйні Серця» і «Боніфіканці», а також «Вікторія».

Перемогу у молодшій віковій категорії здобула команда учасників з с. Глинна «Божі діти», , у старшій – команда учасників з Великого Ходачкова «Блаженні Милосердні».

Завершилися змагання привітаннями переможців та спільною фотографією, після чого всіх учасників запросили за солодкий стіл, який підготували члени Всеукраїнська благодійна християнська церковна місія «Віфлеєм», яка також вручила кожному учаснику гри подарунки у вигляді духовної літератури, різних розмальовок та м’яких іграшок.

241

повідомив прес-секретар Козлівського деканату

о. Остап Луців

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop