Вівторок, 23 квітня 2024

Новини

У Велико-Глибочанському деканаті провели День молоді

24 вересня у с. Великі Гаї (Велико-Глибочанський деканат) відбувся з'їзд молоді. Учасники з'їхалася із парафій деканату разом зі своїми настоятелями. Зустріч почалася Молебнем до Божої Матері.

dq2

Відтак отець-декан Велико-Глибочанський Роман Гриджук, маючи слово до молоді, звернув увагу на відповідальності молоді перед власним майбутнім та майбутнім українського народу.

Учасники з'їзду були поділені на дві вікові групи, для яких отці проводили науку про чистоту тіла та душі. Під час науки молодь мала змогу отримати відповіді на болючі та цікаві запитання.

Відтак молодь села Великі Гаї приготувала фуршетний стіл, де були канапки, печиво, солодке, гарячий чай та кава. На жаль, через погоду, учасники не змогли взяти участь у квесті, однак мали нагоду переглянути фільм "Доторкнись і побач", головна героїня якого, змогла проникнути у кожне серце та допомогти зрозуміти ціну того, що ми маємо.

Отець Тарас Юречко, який відповідає в деканаті за молодь, подякував всім учасникам з'їзду за спільну молитву та гарно проведений час. В кінці молодь отримала благословення та з гарними враженнями поїхала додому.

dq1dq3

прес-служба архиєпархії

Публікації "Божого сіяча"

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop