П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

Для дітей Кутківців організували «Веселі канікули з Богом»

1-6 серпня на парафіях св. мч. Бориса і Гліба та Покрови Пресвятої Богородиці району Кутківці міста Тернополя відбувся літній табір для дітей «Веселі канікули з Богом». Організатором заходу виступив парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці о. Корнелій Івашків.

ht2

Участь у іграх та катехизаціях взяли близько 100 дітей. Усі брали участь у змаганнях, танцювали, співали, малювали, займались рукоділлям, а головне разом молилися. Власне, розпочинався день зі Святої Літургії, продовжувався піснями, веселими іграми, майстер-класами, цікавими та пізнавальними катехизаціями, бансами та спільною молитвою на завершення дня.

Завершальний день табору запам’ятався, як родинне свято для всієї парафіяльної спільноти. Діти разом із батьками, бабусями і дідусями прийшли у вишиванках. Разом співали Вечірню із Литією, адже свято відбувалось напередодні храмового празника в церкві св. мч. Бориса і Гліба, потім дітки парафії показали усім прекрасний концерт.

Опісля діти мали змогу ще побігати та позмагатись у веселій грі, потанцювати запальні банси, а потім поласувати смаколиками із солодкого столу, який підготували спільно усі батьки. А запалення ватри і спільне виконання українських пісень додало у наше свято нотки душевності та родинного затишку.

Організувати табір допомагали місцеві аніматори, учасники «Школи Християнського Аніматора», що діє при Тернопільській Вищій Духовній Семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого.

htht1ht3ht4ht5ht6

повідомив о. Корнелій Івашків

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop