Вівторок, 16 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

Як маленькі парафіяни церкви Зарваницької Матері Божої таборували

З 8 по 12 серпня на парафії Зарваницької Божої Матері м. Тернополя (Старий парк) відбувся дитячий табір «Веселі канікули з Богом». У ці дні діти відпочивали з користю для душі та тіла. Малеча краще пізнала одне одного, а також Бога та Боже Милосердя.

DSC 0120

Щодня учасників табору чекали захоплюючі ігри та мультфільми, веселі банси та квести, цікава катехизація та головна подія дня – Свята Літургія, яку очолював парох храму отець Роман Ваврух. Щодня діти могли приступити й до Святої Тайни Покаяння. Разом з малечею працювали аніматори, які щодня своєю працею дарували різноманітні розваги учасникам табору.

За цей час діти дізналися про діла милосердя для душі і тіла та попрактикувалися в них, адже щодня отримували своєрідне «домашнє завдання» від аніматорів. Наприклад, допомогти мамі з вечерею, розрадити когось, хто сумує, навідати хворого і тому подібне, – розповідає катехит храму Ірина Русин.

Завершилися «Канікули з Богом» у п’ятницю святковим концертом, на якому малюки показали свої таланти: діти й співали, і танцювали, і розповідали вірші. До слова сказати, табір відвідали близько 120 дітей від 5 до 15 років. Усі вони залишилися дуже задоволеними і пообіцяли прийти наступного року.

DSC 0201DSC 0214DSC 0360DSC 0365DSC 0545

повідомила Ірина Козіброда

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop