П'ятниця, 29 березня 2024

Новини

Тернопільські школярі молилися Хресну дорогу англійською мовою

У вівторок, 26 квітня, близько 90 семикласників та вчителі Тернопільської спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням іноземних мов молилися Хресну дорогу. Особливістю даного заходу було те, що діти розважали над муками та терпіннями Нашого Спасителя англійською мовою. Діти співали пісні на прославу Господа англійською мовою та молилися спільно «Отче Наш», «Богородице Діво» та «Слава Отцю» іноземною мовою.

IMG 4885

Захід було проведено у 30 річницю Чорнобильської катастрофи. Своєю молитвою учасники Хресної Дороги вшанували усіх жертв цієї трагедії.

До речі, одна із груп учнів 7-го класу цієї школи вже 2 роки поспіль щодня свій урок англійської мови розпочинає з молитви за мир в Україні. Діти моляться за воїнів, свої сім’ї та родини, а також за добре християнське майбутнє нашої держави.

Під час цьогорічних літніх канікул у ТСШ№5 планують провести англомовний табір для учнів школи, в рамках якого буде приділено велику увагу вивченню Біблії та загалом духовному вихованню школярів англійською мовою. Адміністрація школи запрошує до співпраці священиків та братів-семінаристів, які б могли дати кілька занять для учнів англійською мовою.

IMG 4956IMG 4981

повідомила Ольга Славська

 

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop